Chiar daca se stiu negocierile cu Vialli pentru a veni la Dinamo in locul lui Andone, Ioan Becali mai arunca o soparla pe piata: viitorul tehnician al "cainilor" va fi Jose Ramon Alesanco.

Spaniolul Jose Ramon Alesanco are cele mai mari sanse sa-l inlocuiasca pe Ioan Andone la Dinamo, se vorbeste la nivel inalt la clubul din Stefan cel Mare.

Desi Andone spune ca doreste 500.000 de dolari, daca este demis in iarna, Ioan Becali contrazice si spune ca suma este de numai 150.000$.

"150.000 este clauza lui Andone", a afirmat Becali, care a tinut sa adauge ca tehnicianul actual "are oferte mari, chiar si de 1 milion de dolari, pentru a antrena echipe arabe".

"Nu pot sa va spun cine va fi urmatorul antrenor al lui Dinamo", a mai spus Ioan Becali care a lasat apoi sa se inteleaga ca Jose Ramon Alesanco este la aceasta ora principala varianta.

Jose Ramon Alesanco a mai antrenat in Romania in sezonul 1997/1998 pe Universitatea Craiova, cu care a jucat finala Cupei Romaniei, pierduta 1-0 contra Rapidului.

Apoi, in sezonul 1998/1999 a condus pe FC National, fara a apuca finalul de campionat. El se ocupa acum de echipele de juniori ale FC Barcelona.