Ionut Iftimoaie a reusit sa-si ia revansa in fata lui Freddy Kemayo, care il invinsese in aprilie, in gala de la Milano. Luptatorul de culoare s-a aratat nedumerit de decizie, insa chiar si Daniel Ghita si Ciprian Sora, dusmani declarati ai moldoveanului, au marturisit ca acesta a fost mai bun. O torpila de-a francezului i-a spart arcada lui Iftimoaie in ultimele secunde ale meciului.

Vineri seara, la Constanta, in cadrul galei "Local Kombat 18 - Revansa", Ionut Iftimoaie l-a invins pe Freddy Kemayo, un sportiv aflat in primii 30 de luptatori ai lumii. Confruntarea, care s-a desfasurat pe parcursul a trei runde, a fost de-a dreptul electrizanta, romanul si francezul impartindu-si pumni cu nemiluita.

Iftimoaie i-a fost, insa, superior adversarului sau, fiind desemnat invingator de arbitrii judecatori, cu o decizie de 2-1. Acesta astepta cu nerabdare confruntarea, mai ales ca, in aprilie, in cadrul turneului K1 - Milano, pierduse in fata lui Kemayo un meci care ar fi putut sa-l propulseze la K1 - Las Vegas, acolo unde nu a ajuns inca nici un roman.

"Mi-am luat o revansa meritata in fata francezului Freddy Kemayo, pentru ca in aprile, la Milano, am fost nevoit sa abandonez dupa doar 18 secunde, din cauza unei accidentari la picior. Totusi pentru mine, Kemayo ramine un adversar foarte puternic", a afirmat Iftimoaie.

In alte doua meciuri, Marius Tita l-a invins pe "portughezul" Florin Vintila, iar Mihaita Golescu l-a batut pe Tolea Ciumac. Tita a facut un meci mare, izbutind sa-si ia revansa in fata unui adversar mult mai titrat. Meciul a fost echilibrat, Vintila pierzind din cauza faptului ca fusese numarat in prima runda.

Tolea Ciumac, a pierdut, pentru a doua oara, in fata lui Mihaita Golescu, anuntind dupa meci ca se retrage din circuit. Tot in cadrul galei "LK 18 - Revansa" a avut loc si o piramida de "patru", la care au luat parte greii Lloyd Van Damms (Olanda), Pavel Meyer (Cehia), Alben Belinski (Bulgaria), John Bregy (Elvetia). Finala au disputat-o Belinski si Van Damms, cistigator fiind olandezul.

Kemayo vrea revansa

Francezul s-a aratat nemultumit de decizia arbitrilor judecatori. El a considerat ca a fost furat si, ulterior, a cerut disputarea unui al treilea meci cu "Rocky" al Romaniei. Daniel Ghita si Ciprian Sora au afirmat ca Iftimoaie a fost mai bun decit adversarul sau. A fost pentru prima data cind ei au recunoscut superioritatea moldoveanului.

Belinski a surprins placut

Cel mai slab cotat dintre cei patru grei, care s-au infruntat in cadrul piramidei, a fost Alben Belinski. In virsta de 38 de ani, bulgarul a facut doua meciuri senzationale, cucerind publicul constantean care l-a sustinut frenetic. El a pierdut primul meci cu John Bregy, dar a disputat finala piramidei, deoarece elvetianul a acuzat o accidentare si nu a mai putut urca in ring.