Cat costa meniul pentru Revelion

de     Libertatea
Joi, 29 decembrie 2005, 0:00


Pana la "seara dintre ani" au mai ramas doar cateva zile, asa ca pregatirile pentru Revelion au intrat in linie dreapta. Daca v-ati saturat de sarmalute si fripturi de porc, puteti incerca un alt meniu pentru noaptea de Anul Nou.

Reporterii ziarului Libertatea au colindat magazinele Cora si Carrefour si au alcatuit pentru dumneavoastra o lista cu produsele pe care le puteti cumpara pentru masa de Revelion. In acest fel, veti sti din timp ce preparate puteti pregati si de cati bani aveti nevoie.

- branza - 89.000 lei
- cascaval - 102.500 lei
- toba 162.900 lei/kg
- salata boeuf - 11.900 lei/100 g
- jambon afumat - 159.900 lei/kg
- piftie - 8.900 lei/100 g
- masline - 9.900 -13.900 lei/100 g
- salata vinete - 9.900 lei/100g
- curcan - 91.900 lei/kg (pui grill - 63.900 lei/kg)
- antricot de porc umplut - 29.900 lei/100 g
- tort capsuni - 189.900 lei/1,5 kg (tort trianon - 169.900 lei)
- baclava - 18.900 lei/100g
- portocale - 25.900 lei/kg
- vin spumant - 94.900 -169.900 lei/sticla
- vin - 70.900 lei/sticla



















129 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă