CFR calatori estimeaza un total de 91 de milioane de calatori in 2005, in scadere cu 10% fata de estimarea initiala.

Potrivit datelor companiei, aceasta diminuare a fost cauzata de greva lucratorilor de la caile ferate, de inundatii si de timpul nefavorabil. CFR Calatori a suferit, pe perioada celor 20 de zile de greva, pierderi zilnice de 10 miliarde de lei vechi. CFR Infrastructura a suferit cele mai mari pagube: 2.500 de miliarde de lei vechi rezultate in urma inundatiilor de la jumatatea lunii iulie.

CFR Marfa a inregistrat pierderi din venituri nerealizate in valoare de aproximativ 80 de miliarde de lei vechi.

In privinta traficului de calatori, CFR a estimat initial un total de 99 de milioane de pasageri pentru anul in curs. Pentru 2006, societatea estimeaza o crestere cu circa 5% a numarului de calatori.

CFR Calatori a transportat 68,8 milioane de calatori in primele noua luni ale anului, cu circa zece puncte procentuale mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, cind au fost inregistrati 75 de milioane de calatori.

Potrivit datelor financiare pentru primele noua luni ale anului in curs, CFR Calatori a inregistrat venituri in valoare de 1,1 milioane de lei noi, din care 57% sint venituri realizate de societate. Diferenta o reprezinta subventii de la bugetul de stat. Datoriile fata de furnizori erau in valoare de 508.279 de lei noi.