Am urcat-o pe bordura si te scuip fraiere-n-gura!

Data: 25.12.2005

Locatia: Satu Mare

Vin si eu acasa in vacanta, sa fac sarbatorile in familie. Intamplarea face ca in seara de Craciun am mers cu colindul pe la un numar de amici si am venit acasa in jurul orei 23.30. La noi aici zapada e de juma` de metru, de 4 zile dau la lopata in fiecare seara sa imi curat in fata casei sa pot sa-mi bag masina in curte. In fata casei parcate doua masini, ale musafirilor vecinului.

Una parcata exact in fata portii. Problema e ca vecinul nu da la lopata si zapada e imensa in fata casei lui, fiind imposibil de parcat, asa ca...Claxonez, nimic. Mai claxonez... iese vecina la geam si imi spune sa parchez in alt loc pentru ca e Craciun, ii explic ca eu am dezapezit acolo si nu pot parca in alt loc pentru ca strada e plina de nameti.

Coboara 3 indivizi, aburiti bine de palinca traditionala, unu` da sa ma loveasca (aveam geamul deschis fumam), ma abtin, nu cobor, cel cu Leganza-ul parcata in fata portii imi explica ca asa vor muschii lui si de aia si-a lasat masina in fata portii mele si imi spune ca si el sta la casa, il invit sa parcheze in fata casei lui in cazul asta, imi spune ca el acolo vrea sa o lase si toti intra

inapoi la vecin in casa. Leganza-ul in cauza apartine directorului (individului a carui muschi "asa voiesc") Petrom Satu Mare, "scula" de calibru in parcarea PSD Satu Mare. Pentru mine ramane insa o enigma cum tu, dupa ce ai tras cateva palincute, conduci masina Petrom Satu Mare (autoturism de serviciu) in timpul liber pe la tot felul de sindrofii si o parchezi unde "vor muschii tai". Imaginile vorbesc de la sine.

PS: Acelasi director care in 2004 a obligat toate sucursalele Petrom sa puna afisa cu Nastase.

SoSlow

HRR :: Membru Senior

Nastase, Gabriel Tue, Dec 27, 2005 at 11:55 AM

To: Razvan

Stimate domn,

Va multumim pentru mesaj.

Doresc sa va informez ca salariatii Petrom poarta responsabilitatea respectarii regulamentelor interne ale companiei sau a legislatiei in vogoare.

In acest moment nu cunoasc cine este utilizatorul automobilului din fotografie (care probabil apartine Petrom) dar doresc sa va asigur ca vom verifica daca modul in care este folosit corespunde regulamentelor noastre interne.

Despre Art. 175 H.G. 85/2003 privind aplicarea O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice cred ca era mai util sa va adresati organelor competente pentru solutionarea situatiei.

Cu stima

Kind regards

Gabriel Nastase

Director

Corporate Communications Department

Petrom S.A.

Member of OMV Group

Headquarters

239 Calea Dorobantilor

sect 1

010567 Bucharest

ROMANIA

Tel. +40725160040

Fax +40214060420

Mailto : gabriel.nastase@petrom.com

http://www.petrom.com

Petrom S.A. Calea Dorobantilor, nr. 239, Cod postal 010567, Cod fiscal (tax number): R 159 0082, Nr. Inreg. Registrul Comertului (reg. no. in Commercial Registry): J40/8302/1997

Acest mesaj este confidential si adresat exclusiv destinatarului. Daca ati primit acest mesaj din greseala va rugam sa informati imediat expeditorul si sa stergeti mesajul si atasamentele. Va multumim.

In conditiile prevazute de lege, PETROM nu va fi raspunzatoare pentru daunele, oricare ar fi natura acestora, care decurg din transmiterea de erori, virusi, influente externe, intarzieri si alte elemente similare.

This message is confidential and intended solely for the addressee. If you receive this message in error, please immediately inform the sender and delete the message and any attachments. Thank you.

To the extent permitted by law PETROM shall in no way be liable for any damages, whatever their nature, arising out of transmission failures, viruses, external influence, delays and the like.

Tou, Ioan Tue, Dec 27, 2005 at 7:07 PM

To: soslow@gmail.com

Cc: "Nastase, Gabriel"

Domnule,

va comunic ca sunt revoltat si ofensat de modul in care ati abordat un incident la care ati luat parte fara ca persoana mea sa fie implicata.

Desi masina Sm-66-SNP se afla parcata in zona la care dumneavoastra faceti referire dar pe domeniul public,in seara respectiva si nici cu alta ocazie noi nu ne-am intalnit,noi nu am schimbat replici nici de curtoazie si nici dusmanoase.

Acest incident putea fi rezolvat intr-o discutie fata in fata daca ma-ti fi contactat nu la modul dusmanos in care ati procedat desi inteleg ca nivelul dumneavoastra de pregatire este unul corespunzator.Momentan ma gasesc in concediu de odihna.La intoarcere putem discuta.

Ioan Tou

Comenteaza pe forum