Infomedia Pro Bucuresti, producator de soft educational, multimedia interactiv pentru copii, a lansat Colectia PitiCLIC, o noua serie programe educationale pentru cei mici.

Programele educationale sunt realizate dupa cele mai noi linii directoare ale MEdC in ceea ce priveste invatamantul prescolar din Romania. Seria PitiCLIC, contine o serie de CD-uri educationale multimedia interactive pentru prescolari, create in colaborare cu cadre didactice de specialitate, dupa programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Se adreseaza in egala masura copiilor, cadrelor didactice si parintilor. Cu PitiCLIC cei mici invata de la notiuni simple despre mediul inconjurator sau familie, pana la notiuni de matematica, educatie estetica sau comunicare, toate intr-un mod placut si jucaus.

Cadrele didactice beneficiaza de articole si harti ale proiectelor, iar parintii de sfaturi si indrumari de la cadre didactice sau psihologi.

Concluzia este aceea ca programele au un larg continut tematic, se bazeaza pe cooperare si joc, iar abordarea proiectelor este interdisciplinara.