Vremea este calda si in general frumoasa in toata tara. Cerul este variabil, mai mult senin in sud si sud-est. Innorari mai accentuate se semnaleaza in sud-vest. Izolat, in estul Transilvaniei si in sud-vestul Olteniei poate apare ceata. Temperatura aerului are valori ridicate pentru acesta data, cel mai cald este in Muntenia si in Dobrogea.

Aici temperatura este de 17 grade la Calarasi, 14 la Tulcea si Medgidia. Valori termice peste cele obisnuite sunt si in Moldova: 5 grade la Suceava, 7 la Iasi si Bacau si 12 grade la Galati. In centrul tarii, cerul este variabil.

Temperaturile sunt de asemenea ridicate pentru acesta perioada: 6 grade la Cluj-Napoca si Targu Mures, 8 in Brasov, iar la Sibiu temperatura este de 12 grade. In vest, vremea este mai calda decat ieri si sunt 11 grade in Baia Mare si Arad si 12 la Oradea si Timisoara.

Vremea va continua sa se mentina calda in cea mai mare parte a tarii. In vest vor fi conditii de ploi izolate. Temperatura va mai creste, cu 1, 2 grade.

La Bucuresti cerul este mai mult senin si se inregistreaza 14-15 grade.

Pentru marti, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de vest a tarii iar spre seara va ploua local in Banat, Crisana si Maramures. Izolat, cantitatile de apa pot totaliza 10 l/mp, dar nu trebuie sa ne ingrijoram, sunt cantitati moderate. Vantul se va intensifica in Banat, in Dobrogea si la munte. Maximele vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade.