In paralel cu impresioanta sa cariera artistica, Luminita este si o binecunoscuta si apreciata prezentatoare tv. Interpreta a debutat pe micul ecran la "pupitrul" emisiunii "Music Charts" de la Prima TV (1998). Un an mai tarziu Luminita accepta oferta TVR de a prezenta concursul pentru tineret "Care pe care".

De atunci vedeta ramane fidela televiziunii publice, prezentand de-a lungul timpului si alte emisiuni: "Pretul succesului" (TVR 2, 2002), "Oferta speciala" (TVR International, 2002), "Start in viata" (TVR International, 2003), "Esti femeia perfecta?!" (TVR International, din toamna anului 2005).

Asadar, dupa aproape sapte ani de cand a intrat pe poarta TVR, Luminita accepta o noua provocare.

Telespectatorii o vor putea urmari de la mijlocul acestei luni la Antena 1, unde alaturi de inca o vedeta va prezenta o noua emisiune dedicata femeilor parasite, un reality-show difuzat in prime-time. Luminita a mai avut anul trecut doua colaborari cu postul din Baneasa, interpretand un rol in telenovela de mare succes „Secretul Mariei" si un altul in emisiunea „Piata Divertis".

Despre noua sa emisiune, Luminita declara ca este foarte incantata. „Colaborarea cu Antena 1 este cu siguranta o evolutie. Emisiunea pe care o prezint va fi difuzata in prime-time si este o provocare pentru mine, mai ales dupa cei sapte ani petrecuti in TVR.

Sunt convinsa ca nu imi va influenta negativ cariera artistica, dar o va consolida pe cea de prezentator tv, caci imi doresc si pe viitor sa fac televiziune", marturiseste artista.

„Este un format international de mare succes marca FOX. E o emisiune despre femei divortate sau parasite de parteneri care sunt ajutate de prezentatoarele emisiunii sa ia viata de la capat, sa aiba putere sa mearga mai departe", povesteste Dana Mladin, una din producatoarele emisiunii ce va fi difuzata de Antena 1 cel mai probabil la jumatatea lunii martie.