Pentru emisiunea "Da-i papucii", prezentata de Luminita Anghel si Luana Ibacka, programata, luni 20 martie, la Antena 1, filmarile au demarat de cateva saptamani.

Tema show-ului este inedita, respectiv vor fi prezentante telespectatorilor cazuri de femei care, dupa un esec in relatia de cuplu, vor fi ajutate in diferite moduri sa treaca peste acest necaz, iar scenele sunt spectaculoase, pentru ca fiecare participanta la aceasta emisiune doreste sa se razbune pe fostul partener, imaginand scenarii uneori comice, in ciuda dramatismului situatiei.

Luminita Anghel, se implica foarte tare emotional in ajutorarea femeilor cu probleme in cuplu: "La filmarile pentru prima editie am fost extrem de multumita sa constat cat de repede am reusit sa-i schimbam atitudinea protagonistei. O data ce i-am schimbat

imaginea si garderoba femeia capatase incredere in ea. De asemeni, unul din momentele cele mai haioase e cel al razbunarii, cand protagonista trebuie sa distruga un obiect care ii aduce aminte de fostul ei barbat.

In prima emisiune s-a distrus o masina, Dacie veche, si a fost uimitor sa vad cu cata «sete» dadea femeia cu bata pusa la dispozitie in acel automobil..", povesteste vedeta. Pe de alta parte, Luana spue: "Va fi o experienta lunga si interesanta si, sunt convinsa ca dupa aparitia primei editii, sute de femei din Romania vor dori sa devina protagoniste ale acestui show. De ce?

Pentru ca, in cateva zile, faci curatenie acolo unde s-a facut murdar cu

anii, primesti curaj, sfaturi si solutii la probleme care par fara iesire!

Nemaivorbind de bucuriile pur femeiesti, terapia prin shopping, discutii in cafenele de lux, rasfat cosmetic,realizarea unor scenarii cu tenta

razbunatoare,adresate barbatilor...".