Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 12 Aprilie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 5263

Lucrare neterminata

in zona ghencea - DANTELEI -GHIDIGENI ( plus strazile adiacente lor-adica un cartier intreg)primaria sectorului 5 a inceput o lucrare de introducere a canalizarii pe vremea primarului Chirita dupa care nu a mai facut NIMIC. La primarie nu se recunoaste nici macar partea de lucrare care a fost executata atunci.

La diversele sesizari facute de cei care locuiesc acolo de-a lungul timpului angajati si sefi din PRIMARIA sect 5 declara variante diverse ca de ex: ca trebuie ca acea conducta de canalizare sa treaca pe terenul unei firme , iar aceasta pretinde sa i se refaca un gard primaria neacceptind aceasta varianta deoarece ar fi pre SCUMPA. La PRIMARIA capitalei - serv.

retele edilitare nu se cunoste nimic, primaria sectorului 5 nefacind nici un demers de 7 ani incoace pentru expropierea unei bucati din terenul presupusei firme.

Sa ne precizeze primarul ce a facut pentru oamenii din acea zona si cum le-a cheltuit ( administrat ) impozitele si taxele de cind este in functie si pina acum?LA APA NOVA am luat legatura cu domnul director pentru investitii MACRI si mi-a spus ca primaria sect 5 nu vrea sa dezvolte cel putin anul acesta reteaua de apa si canalizare in zona.

Mitrea Sorin