Membrii trupei finlandeze Lordi, castigatorii concursului Eurovison din acest an cu melodia "Hard Rock Hallelujah", au refuzat sa-si dezvaluie identitatea din spatele mastilor pe parcursul desfasurarii competitiei. De altfel, trupa Lordi si-a construit de-a lungul timpului imaginea pe acest joc de-a "fata ascunselea".

NUME REALE

Asa ca ne-am gandit sa va prezentam adevaratele chipuri, dar si numele celor care au socat Europa. Mr. Lordi, solistul si totodata liderul trupei, se numeste Tomi Putaansuu si are 32 de ani, Amen - Jussi Syd䮭aa chitara, Awa - Leena Peisa keyboards, Kita - Sampsa Astala tobe si Ox - chitara bas, al carui nume nu este deocamdata cunoscut.

VANATI

Tomi Putaansuu chiar a dat in judecata un ziar finlandez in luna martie a acestui an pentru ca a publicat o poza de-a lui in care era nemascat, iar pe 22 mai cotidianul Daily Mail a aratat cititorilor o poza mai veche a trupei, dupa zece ani in care Lordi a incercat sa pastreze misterul. The Sun a incercat la randul lui sa darame mitul Lordi in editia de ieri a ziarului .

Articol integral Ziarul