La Antena 1 debuteaza duminica „Jocuri la Saint Tropez“, o intrecere sportiva intre echipe reprezentind state europene.

Duminica seara, de la 20.45, Antena 1 difuzeaza prima emisiune din cele 14 alocate „Jocurilor de la Saint Tropez“. Pe parcursul saptaminilor, cite zece orase din Romania, Rusia, Ucraina si Italia se vor infrunta intr-o competitie acerba, prezentata de Dan Negru din care nu vor lipsi curajul, umorul si spiritul de echipa.

Intrecerea este deschisa de confruntarea dintre Iasi, Sochi (Rusia), Odessa (Ucraina) si Torino (Italia).

Vedete pentru fiecare oras

Formatul intrecerii prevede ca fiecare „nationala“ sa fie formata din zece echipe, reprezentind tot atitea orase, formate din cite noua tineri si un capitan-vedeta.

Pentru Romania, participanta pentru prima oara in competitie, echipele vor fi conduse de Helmut Duckadam (Iasi), Ioan Craciunescu (Timisoara), Maria Olaru (Craiova), Doina Melinte (Bacau), Mihai Leu (Sibiu), Marius Urzica (Brasov), Florin Raducioiu (Bucuresti), Dana Sofronie (Constanta), Monica Iagar (Tirgu-Mures) si Otilia Badescu (Cluj-Napoca).

Membrii echipelor au fost alesi dupa trei luni de selectii in centrele sportive si in facultatile de profil din cele zece orase participante.

In rosu, la intrecere cu taurii

Intrecerile la care vor participa echipele sint dintre cele mai bizare, tinerii avind de respectat reguli sportive aplicate in conditii neobisnuite. De exemplu, cei 40 de tineri care se infrunta duminica vor avea de dus la bun sfirsit un joc sportiv in timp ce pe urmele lor alearga un taur.

Integral in Cotidianul