Michael Schumacher a ocupat prima pozitie a podiumului de la Indianapolis in marele premiu al Statelor Unite. Pe locul doi s-a clasat coechipierul sau, Felipe Masa, urmat de Giancarlo Fisichella de la echipa Renault. Campionul mondial, Fernando Alonso, a ocupat doar locul 5.

Michael Schumacher a plecat de pe primul loc al grilei de start in Marele Premiu al Statelor Unite la Formula 1. Coechipierul sau, Felipe Massa s-a clasat al doilea, urmat de Fisichella, Barrichello si campionul mondial, Fernando Alonso.

Este a 10-a etapa a Campionatului Mondial, ce are loc duminica pe circuitul Speedway din Indianapolis. 10 piloti au abanonat cursa in primele tururi ale cursei.

Juan Pablo Montoya, pilotul echipei McLaren-Mercedes, este autorul acrosajului in care au fost implicati trei piloti printre care si coechipierul sau, Kimi Raikonen.

Nick Heifeld, pilotul echipei BMW Sauber, a fost implicat in acrosaj si masina lui s-a rostogolit de trei ori in aer. "A fost o rasucire in aer, Kimi a intrat in mine si de aici nu am mai avut controlul la ce s-a intamplat. La televizor s-a vazut mai rau decat a fost", a spus Heifeld.

Ambii piloti ai echipei McLaren-Mercedes au abandonat din primele tururi ale cursei.