Tehnicianul Braziliei, Carlos Alberto Parreira a declarat ca nu se grabeste sa demisioneze, asteptind sa aiba o discutie preliminara cu presedintele federatiei.

Presa sud-americana a inceput deja sa speculeze - l-au anuntat pe Wanderlei Luxemburgo drept succesor, insa fostul antrenor de la Real Madrid, actualmente pe banca lui Santos, a respins din start o asemenea posibilitate.

Pina la clarificarea situatiei, Selecao s-a despartit de doi jucatori: Roberto Carlos si Juninho au renuntat sa mai joace pentru prima echipa. "E timpul pentru singe proaspat la echipa nationala" au justificat cei doi fotbalisti...

O statuie care il reprezenta pe Ronaldinho a fost distrusa de fanii dezamagiti, intr-un oras din sudul Braziliei. Incidentul s-a produs in noaptea ce a urmat eliminarii din Cupa Mondiala.

Suporterii furiosi au incendiat statuia, realizata din rasina si fier. "Nu a mai ramas decit scheletul metalic" au declarat reprezentanti ai primariei.

Statuia, inalta de 7 metri, a fost inaugurata acum doi ani, cind Ronaldinho fusese desemnat cel mai jucator al lumii, de catre FIFA.