Minogue, care se afla in covalescenta dupa tratamentul impotriva bolii, o filmat un documentar in care povesteste perioada deosibit de dificila pe care a trait-o din momentul in care i s-a dat diagnosticul prima oara. Cantareata a fost diagnosticata cu cancer la san in luna mai a anului trecut.

La inceputul anului, dupa o mastectomie partiala si luni de chimioterapie si radioterapie, doctorii au declarat ca Minogue se afla in afara pericolului.

Vorbind pentru prima data despre momentul in care medicii i-au depistat boala, Kylie a declarat: “In momentul in care medicul mi-a spus am ramas tacuta. Parintii mei erau cu mine. Am simtit ca ne prabusim. I-am spus doctorului ca nu se poate, eu trebuie sa prind un avion, iar acesta mi-a raspuns “ Nu vei mai pleca cu avionul. Doar te vei aseza.” “

Kylie s-a intors recent in studioul de inregistrari si lucreaza la un nou album. Artista a declarat ca se simte bine dupa tratament: “Incerc sa ma refac incetul cu incetul. A trecut putin timp si e mai bine sa am grija.”

Fanii sunt fericiti ca artista s-a recuperate rapid si sunt nerabdatori sa se bucure de minunata sa voce.