Franta-Italia este finala Mondialului 2006!

Zidane a marcat din penalty unicul gol al unei intilniri in care Portugalia si-a regasit spiritul razboinic doar in minutele din final. Prea putin.

"Un meci dezamagitor. Franta s-a multumit sa securizeze golul lui Zidane, in vreme ce Portugalia a aratat prea putin din marile promisiuni"

Graham Taylor, pentru BBC

"Am incercat tot, nu am reusit nimic. Diferenta a facut-o golul pe care nu am reusit sa il inscriem. Nu ne ramine decit sa felicitam Franta - a meritat victoria!"

Luiz Felipe Scolari, antrenor Portugalia

"Am vorbit mereu de 9 iulie, dar nu am precizat ora. Este vorba de 9 iulie, 30 de minute inainte de miezul noptii. Suntem aproape de implinirea misiunii noastre - am ajuns la Berlin, trebuie sa cistigam!"

Raymond Domenech, antrenor Franta

"Inoxidabili! Asa au aratat Les Bleus in ultimele minute, cind a echipa a rezistat asaltului. Berlin, 9 iulie. Ce metafora! Zidane s-a asigurat ca ultimul meci din cariera va fi o finala de mondial."

AFP

"Ne-am aparat ca niste lei, ne-am aparat genial. Se spune ca jucam ca o echipa de batrini. Dar la fel de adevarat este ca jucam ca o echipa foarte buna".

Thierry Henry, omul care a obtinut lovitura de la 11 metri.

Interactiv - Voteaza CM 2006!