Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi, recursul lui Alexandru Radulescu privind arestarea sa preventiva pentru 29 de zile, decisa de Tribunalul Bucuresti.

Alexandru Radulescu a sustinut, la audieri, ca arma cu care l-a impuscat in cap pe Constantin Radulescu s-a descarcat accidental desi raportul ballistic arata ca agresorul a tras cu intentie. De asemenea, presedintele AFAN a declarat ca incidentul a avut loc pe "un fond de oboseala exagerata”.

Presedintele AFAN este acuzat de tentativa de omor calificat, dupa ce a impuscat in cap un tanar, pe malul lacului Vacaresti, din Dambovita.

Alexandru Radulescu a fost arestat preventiv, in 1 iulie, dupa ce instanta Tribunalului Bucuresti au decis ca exista dovezi suficiente care arata ca el si-a impuscat victima intentionat si ca reprezinta un pericol public.

Avocatii lui Radulescu au contestat, insa, decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Initial, un procuror din Targoviste care s-a ocupat de acest dosar, hotarase sa-l cerceteze pe seful AFAN in libertate, dupa ce agresorul sustinuse ca arma cu care l-a impuscat pe tanar se descarcase din greseala. Decizia a fost insa contestata de specialistii in drept care au spus ca, in acest caz, sunt suficiente probe ca Radulescu este un pericol pentru ordinea publica.

Victima lui Alexandru Radulescu, Constantin Radulescu este internat, de aproape doua saptamani, la Spitalul Floreasca. Potrivit medicilor, starea sanatatii sale se agraveaza pe zi ce trece.

El a fost impuscat in cap de Alexandru Radulescu, in timp ce se afla la scaldat intr-o balta din comuna Vacaresti.

Balta este concesionata de catre presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN). Fiul acestuia i-a cerut lui Constantin Radulescu sa iasa din apa, iar in timpul scandalului care a izbucnit a intervenit si Alexandru Radulescu.

Potrivit martorilor, acesta a luat pusca de vanatoare si a tras in tanarul care urcase deja in masina sa plece.