Banca Comerciala Romana (BCR) a inaugurat, joi 6 iulie, prima cafenea bancara din Sibiu, cunoscuta ca BCR - Cafe. Amplasat pe Str. Nicolae Balcescu, Nr. 11, in sediul Sucursalei BCR Nicolae Balcescu, noul Cafe beneficiaza de o pozitionare excelenta, chiar in centrul municipiului, in zona pietonala, ceea ce ii confera un avantaj deosebit pentru organizarea intalnirilor intre oamenii de afaceri.

„Inaugurarea, astazi, de catre BCR, a primei cafenele bancare din judetul Sibiu contribuie, alaturi de celelalte 10 unitati BCR deschise pana acum la nivelul intregului judet, la consolidarea pozitiei BCR de lider al sistemului bancar romanesc.

Continuam sa dovedim ca suntem inovatori si cautam in permanenta sa ne diversificam portofoliul de produse si servicii bancare, precum si sa dezvoltam concepte noi de abordare a relatiei cu clientii. Dorim ca noul Cafe sa asigure un mediu informal dar si de relaxare care sa reuneasca oamenii de afaceri la o ceasca de cafea buna.

Acestia vor putea citi presa financiara, vor urmari stirile TV, REUTERS, indici bursieri”, a declarat Ligia Marian, director executiv al Sucursalei Judetene BCR Sibiu.

Aceasta este cea de a doua cafenea bancara deschisa de BCR impreuna cu operatorul Turabo Cafe dupa cea inaugurata in Capitala, la sfarsitul anului trecut, langa Agentia BCR Romana.

“Clientii acestui Cafe vor putea beneficia de avantajele oferite, la Sucursala BCR alaturata, de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari, care le vor pune la dispozitie produsele si serviciile bancii.

Pe langa tranzactiile bancare clasice, oamenii de afaceri si populatia pot beneficia, in acelasi loc, si de consultanta si servicii de specialitate din partea subsidiarelor noastre BCR Asigurari si BCR Leasing. In acelasi timp, aici implementam si conceptul modern de self-banking.

Intr-un spatiu separat, clientii vor beneficia de servicii bancare automate, 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana”, a adaugat Ligia Marian.

Dinamismul consultantilor BCR, completat de experienta operatorului cafenelei, creeaza cadrul perfect pentru dezvoltarea, si in aceasta unitate, a unui parteneriat de afaceri durabil cu clientii bancii.

Sucursala BCR Nicolae Balcescu ofera clientilor: contractarea de credite de consum si ipotecare, finantarea tranzactiilor comerciale, certificate de depozit, deschiderea de conturi curente si constituirea de depozite la termen, servicii de transfer bancar, emiterea de carduri de debit si de credit, acceptarea de cecuri de calatorie, tranzactionarea in cont propiu sau in contul clientilor de

cecuri, cambia si bilete la ordin, emiterea de garantii si asumarea de angajamente, acordarea de consultanta cu privire la structura capitalului, strategia de afaceri si alte aspecte legate de aceasta, consultanta si prestare de servicii cu privire la fuziuni si achizitii de societati comerciale.