Beizadeaua judecatorului Covei de la Curtea de Apel Craiova a comis-o din nou: Iustin a desfigurat un adolescent a carui sora ii declinase avansurile. Victima a fost supusa mai multor interventii chirurgicale dupa „intalnirea“ cu puscariabilul Iustin Covei.

Fiul judecatorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova si-a dat din nou in petic: de aceasta data, el a agresat un tanar de 18 ani, deoarece sora acestuia nu a cedat avansurilor sale. Victima a petrecut doua saptamani pe patul de spital, fiind supusa mai multor interventii chirurgicale. Beizadeaua de judecator s-a ales cu un nou dosar penal. Al catelea?! Nici el nu mai stie!

Copilul teribilist al Craiovei, Iustin Covei, pare sa nu aiba teama de nimeni si nimic. Nici macar cele 24 de ore petrecute in arestul Politiei, in urma cu aproape un an, din cauza multiplelor scandaluri provocate, nu par sa-l mai fi linistit. Asa se face ca Iustin Covei a catadicsit sa-si probeze din nou „abilitatile pugilistice“ pe figura unui alt adolescent craiovean.

Ultima victima, Costin Dascalu, 18 ani, a petrecut doua saptamani pe patul de spital si a fost supusa mai multor interventii chirurgicale, dupa „intalnirea de gradul zero“ cu Iustin Covei. Proaspat externat, Costin Dascalu a mers la Institutul de Medicina Legala Craiova, de unde i-a fost eliberat certificatul nr. 1554/A2/04.07.2006, care atesta ca el necesita 25 de zile de ingrijiri medicale.

«Vom propune trimiterea in judecata»

Tanarul a depus si o plangere la Sectia 3 Politie Craiova si solicita, pe deasupra, daune in valoare de 500 milioane de lei vechi.

Incidentul s-a derulat in noaptea de 16/17 iunie, in jurul orei 3,30, in apropierea unui club craiovean. Costin Dascalu si Iustin Covei s-au intalnit intamplator, cel din urma aducandu-si aminte ca sora primului nu a cedat avansurilor sale. L-a lovit cu pumnul in figura, folosindu-se si de o „rozeta metalica“.

Victima a reusit, pana la urma, sa fuga pana la un echipaj de Politie care se afla in apropiere. Politistii au chemat o ambulanta, Costin Dascalu fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, unde a ramas internat pentru doua saptamani.

Potrivit comisarului-sef Liviu Tiulescu, adjunct al sefului Politiei doljene, Iustin Covei este din nou cercetat penal pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala, prevazuta si pedepsita de art. 181, Cod Penal. „Noi vom definitiva cercetarile, apoi vom propune trimiterea in judecata“, da asigurari comisarul-sef Tiulescu.

«Amintiri din copilarie», autor Iustin Covei

3 aprilie 2002: Iustin Covei sparge parbrizul unui autoturism Oltcit, pe motiv ca soferul masinii „s-a uitat urat“ la el;

29 mai 2003: Politia il prinde in flagrant la volanul unui autoturism BMW neinmatriculat si fara a avea permis de conducere. Injura si loveste politistii deoarece au „indraznit“ sa-l opreasca;

18 ianuarie 2004: provoaca scandal intr-un bar, impreuna cu un grup de prieteni, fiind condus la sediul Sectiei 3 de Politie, unde, in prezenta mamei sale, agreseaza un subofiter;

9 februarie 2004: provoaca un grav accident rutier, soldat cu ranirea grava a trei persoane, conducand fara permis de conducere un autoturism Mitsubishi neinmatriculat;

20 aprilie 2004: provoaca un alt accident rutier, intrand cu un scuter intr-o masina a Politiei;

Integral in Gardianul