Vedeta Playboy s-a afisat la petrecerea de redeschidere a clubului Bamboo din Capitala alaturi de doua blonde apetisante, dintre care una este Jasmine, cea mai cunoscuta dansatoare exotica din Romania. Spre incantarea barbatilor din local, Gina s-a comportat foarte tandru cu insotitoarele ei.

Cu mic, cu mare, VIP-urile s-au strans joi seara la redeschiderea clubului Bamboo, exact la un an dupa ce fusese distrus intr-un incediu. Blondina Gina Pistol a renuntat la compania insotitorilor de parte barbateasca, probabil dezamagita ca fostul iubit Codin a preferat-o pe cantareata Anamaria Ferent in locul ei.

Vedeta Playboy s-a simtit foarte bine alaturi de Jasmine si o alta blonda necunoscuta. Gina s-a tinut de mana cu fetele, le-a soptit la ureche, au dansat impreuna si la un moment dat s-a sarutat pe obraz cu una dintre ele, spre uimirea celor din jur.

AVIDA DE PUBLICITATE

Comportamentul afisat de Gina, care a declarat recent ca doreste sa iasa din atentia presei, a fost analizat de psihologul Georgeta Ghinea: "Gina a facut de curand cateva declaratii cu care a reusit sa socheze. In primul rand, a spus ca nu mai vrea sa fie vedeta. Or, ea pana acum din asta a trait.

Apoi ca nu o mai intereseaza barbatii si ca e mandra ca, in sfarsit, isi plateste singura facturile. Iar ea a devenit celebra datorita admiratiei masculilor. Asa ca aparitia alaturi de doua femei foarte atragatoare la o petrecere la care erau si multi reprezentanti ai presei, multi barbati si multe vedete nu poate sa insemne decat ca ceea ce a spus ca nu mai vrea este exact ceea ce cauta.

Probabil s-a aratat foarte apropiata de insotitoarele ei ca sa provoace sexul opus, sa le incinga imaginatia. Se stie ca multi barbati au fantezii sexuale in care au ca partenere mai multe femei."

S-A REORIENTAT

Georgeta Ghinea avanseaza si ipoteza ca Gina sa-si fi diversificat preferintele in materie de parteneri in plan sexual: "Poate fi la fel de plauzibila si varianta conform careia Gina a fost foarte dezamagita de barbatii din viata ei si, pe baza unei oarecare instabilitati, s-a reorientat.

Multe dintre femeile care pornesc in viata ca heterosexuale devin lesbiene pe parcurs din cauza acestui gen de dezamagiri. Le este mult mai usor sa inteleaga o femeie si sa satisfaca o femeie".

Integral in Ziarul