In perioada 28 iunie - 09 iulie a avut loc la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, a doua editie a Festivalului de Muzica Tanara PROMETHEUS, eveniment organizat de Fundatia Anonimul.

Nicu Alifantis, Presedintele Festivalului a decernat Marele Premiu, in valoare de 1.000 RON grupului BALDWIN BRORTHERS din IASI, alcatuit din IULIAN BALDOVIN voce, chitara si GEORGE BALDOVIN voce, chitara.

Festivitatea de premiere a fost urmata de un microrecital sustinut de grupul BALDWIN BRORTHERS si de un concert al lui Nicu Alifantis, potrivit comunicatului de presa al Fundatiei Anonimul.

Concurentii au avut varste cuprinse intre 23 - 30 ani. Acestia au fost selectati de catre Nicu Alifantis pe baza a 3 piese, compozitie proprie. Programul Festivalului a cuprins concerte in Dolphin Camping, work-shop-uri pe malul marii, excursii in Delta, dialoguri cu publicul. Fiecare concurent/grup a sustinut in fiecare seara un recital.

Ultima proba s-a desfasurat prin alegera unui text al unui poem al cantautorului OVIDIU MIHAILESCU, toti concurentii avand de compus o piesa muzicala pe baza aceluiasi text. Ovidiu Mihailescu s-a aflat la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii si a sustinut un recital, dupa evolutiile celorlalti participanti.

Potrivit sursei citate, grupul castigator va sustine in toamna acestui an un concert in Club Promethevs, pentru publicul din Bucuresti.