Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 07 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 7785

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Parcul Lia Manoliu e cel mai murdar din Bucuresti!

Stimate domnule primar,

Parcul Lia Manoliu e cel mai murdar parc din Bucuresti si nu pentru ca nu se face curat, ci deoarece se face mizerie in culmea nesimtzirii. Coji de seminte pe jos, chistoace de tigara, pungi, sticle si PET, hartii, duminica seara e dezastru. Bancile sunt inconjurate de "covoare" de coji de seminte sparte de familii intregi de papugii.

Saracii elevi de la scolile din jur sunt "scosi la curatenie" ca pe vremea lu' Impushcatu - dar nici nu termina sa curete intr-o parte si din cealalta parte se aseaza iar semintzarii.

De ce va deranjez - PARCUL ARE PAZA!!! Si cred ca costa destul de mult. De ce paznicii nu aplica legea care PREVEDE AMENZI PENTRU CEI CARE FAC MIZERIE????? Toata grija acestora este sa deschida poarta diverselor masini care intra si ies?????

Si o alta intrebare - Accesul cu caini e interzis, e bine, dar DE CE PARCUL E PLIN DE CAINI VAGABONZI (minim 14)????? Cativa au boli de piele in stadii groaznice, cu carne vie pe jumatate din corp. Toti copii din parc au viermi intestinali - saracii se joaca la nisipul in care cainii se *****.

Imi pare rau ca nu am poze, dar daca nu primesc raspuns intr-un timp rezonabil (cf. legii transparentei 30 zile) - promit sa revin mai bine pregatit. Si pregatit sa actionez pe toate caile posibile, ca de cateva luni mizeria creste de la o saptamana la alta....

Cu stima

Ovidiu Ciobanu

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!

www.domnuleprimar.ro