Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 07 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Circulatia masinilor a devenit infernala si pe trotuar

Domnule primar.

De cind cu deschidere bretelei de legatura dintre Leu si Grozavesti, stopul de pe sensul Semanatoarea - Grozavesti sta putin pe verde si se face coada.

Cei care nu vor sa stea la coada fie taie linia continua si merg pe contrasens pina in fata, blocind intersectia fie atentie: MERG PE TROTUAR, de dupa intrarea in Politehnica pina la statia de metrou Grazovesti, unde coboara pe trecerea de pietoni, ingreunind si mai mult aglomeratia din intersectie.

Toti cei care vin dinspre metrou spre Politehnica trebuie sa faca loc masinilor care circula PE TROTUAR, uneori chiar cu viteza, la "intimidare" iar in zona statiei de metrou isi fac loc printre cei care intra si ies din acesta.

Solutia?

Montarea unor blocaje (stilpi infipti in trotuar din loc in loc sau cel putin in zona intrarii in metro si pe trotuar in mijlocul trecerii de pietoni spre cheiul Dimbovitei)

O alta solutie ar fi montarea unei camere de luat vederi in intersectie si depistarea celor taie linia continua si merg pe contrasens cit si a celor care merg pe trotuar.

constantin sava

www.domnuleprimar.ro