Orange Romania va lansa incepand de miercuri, 12 iulie 2006, optiunea apeluri in grup pentru abonamentele concepute pentru sectorul companiilor mici si mijlocii, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Aceasta optiune ofera clientilor un tarif special de 0,04 dolari/minut pentru toate apelurile catre numerele de telefon Orange care apartin companiei lor iar costul optiunii este de 4 dolari pe luna.

Clientii mai pot alege pana la 4 numere favorite Orange PrePay, care vor putea fi apelate la acelasi tarif special de 0,04 dolari/minut de catre orice abonat Orange din companie care are optiunea apeluri in grup activata.

Costul optiunii apeluri in grup este de 4 dolari/luna, dar daca se doreste si adaugarea de numere PrePay favorite, la taxa lunara se adauga 2 dolari pentru doua numere PrePay, respectiv 4 dolari pentru patru numere PrePay.

„Avand in vedere mediul concurential si faptul ca in mai putin de 6 luni vom intra in Uniunea Europeana, optimizarea costurilor de comunicare este mai mult decat necesara pentru orice firma.

In acest context, Orange a conceput o serie de pachete speciale pentru companiile mici si mijlocii ce ofera flexibilitate totala, un bun control al costurilor si o multitudine de beneficii prin programul Business Plus”, a precizat Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.

Orange Romania este parte a Grupului Orange si este lider de piata in Romania cu 7,1 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2006. La sfarsitul anului trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro.