Postata de: Bulat

La data: 11 Iulie 2006

Tip: Opinie

Cod: 7864

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Jos garajele!

Stimate domnule Primar,

As vrea sa-mi exprim multumirea cu privire la tot ceea ce faceti in sectorul pe care il administrati. Colaborarea cu firma ROSAL este extraordinara, ceea ce da o noua fata(mai buna) sectorului. Restul depinde si de oameni.

Sunt posesor de autoturism, dar sunt alaturi de dumneavoastra in indepartarea acestor garaje murdare si inghesuite, care privau restul populatiei de niste spatii pe care le-ati amenajat corespunzator.

Inca odata va felicit si va declar ca de atata timp, abia acum am inceput sa simtim ca se mai ocupa cineva si de noi, nu numai de conturile din banca.

O zi buna,

Dan Catalin Bulat

Raspunsul primarului

12 Iulie 2006

Stimate domnule Dan Catalin Bulat,

Adresa dumneavoastra a fost preluata de catre Serviciul Relatii Publice si a fost inregistrata cu nr. P 404/11.07.2006.

Mai intai de toate dorim sa va aducem sincere multumiri, in numele conducerii Primariei Sectorului 3, in numele domnului primar Liviu Negoita personal, pentru cuvintele de lauda pe care ni le-ati adresat.

Dupa cum a promis, domnul primar Liviu Negoita a demarat o ampla campanie de amenajare si intretinere a spatiilor verzi, lichidarea depozitelor de gunoi, amenajarea de noi locuri de joaca pentru copii, precum si extinderea retelei de apa si canal, asfaltarea strazilor si aleilor secundare, dezafectarea constructiilor neautorizate, amenajarea de parcari, infiintarea centrelor de informare pentru

cetateni. In functie de alocatiile bugetare, colectarea taxelor si impozitelor restante, fondurile atrase si contractarea de noi credite, vom fi in masura sa dezvoltam si alte proiecte in folosul locuitorilor Sectorului 3 si nu numai.

Pentru a urmari activitatea primariei si chiar a interveni cu propuneri, atunci cand considerati necesar, va sugeram sa accesati pe viitor si site-ul www.sector3primarie.ro.

Cu deosebita consideratie,

Primaria Sectorului 3,

Serviciul Relatii Publice

www.domnuleprimar.ro