Pe 29 iulie anul acesta, pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn, Radio 21 impreuna cu Publicis Dialog vor pune in scena un spectacol de lumina, sunete si efecte speciale.

Timp de cinci ani, Liberty Parade a avut loc pe plaja din Vama Veche, iar anul trecut a fost mutat la Venus. In 2005, spectacolul a strans un public de aproximativ 40 de mii de oameni, care au petrecut o noapte alba sub o ploaie torentiala.

Parada va incepe in forta, in Olimp, de unde, la ora 18.00 vor pleca cele trei camioane pe care vor mixa live DJ Andy Craze, Dan Ene, DJ Andy si DJ Claus. Pe plaja Liberty Parade Arena, un spatiu impresionant de peste 10 mii de metri patrati, vor pune muzica, incepand cu ora 19.00, DJ Liquid, Haute Couture, Suie Paparude(100% live), Dj Optick, DJ Allen si Horace Dan D.

DJ Tonka, binecunoscut pentru remixurile melodiilor unor formatii faimoase precum Salt n’Pepa, Colonel Abrahams, Jeremy Sommerville, P Diddy, dar si pentru creatiile proprii cunoscute sub denumirea de `positive electro dance music`, este invitatul special al paradei de anul acesta.

Pentru prima oara, participantii LP 2006 vor putea cumpara tricourileoficiale ale evenimentului, dar si Compilatia Liberty Parade care contine, pe langa remixuri celebre din anii anteriori, si imnul de anul acesta al show-ului Activ&Optic - Feel Good.