Prima generatie a modelului allroad quattro s-a dovedit a fi un mare succes pentru Audi. Construit pe baza Audi A6 Avant, a fost un model de dimensiuni mari, capabil sa strabata aproape orice drum. Modelul a fost prezentat in Romania in anul 2000 si a atras in cinci ani de prezenta pe piata peste 300 de clienti.

Intre anii 2001 si 2003, unul din zece Audi livrate erau un allroad quattro. Acum succesorul sau a fost lansat in Romania. Noul Audi A6 allroad quattro este mai spatios, mai luxos, cu un design deosebit si foarte versatil. Si “allroad” ramane fidel numelui sau, oferind mai multa performanta si o tinuta de drum excelenta, atat pe drum pavat, cat si in afara lui.

“Prima generatie a atras multi pasionati catre marca Audi. Noul model o sa atraga si mai mult prin design, noile tehnologii si eleganta - este un off-roader construit cu stil. Avem deja primele comenzi si livrarile vor incepe chiar in aceasta luna”, a declarat George Sanduleac, directorul marcii Audi.

Audi A6 allroad quattro ofera o gama de echipare ce face cinste caracterului sau premium. Pretul de inceput (pentru versiunea 2.7 TDI) este de 45.236 euro CIP.