Vedeta Antenei 1 se pregateste pentru o noua interventie chirurgicala estetica. Dupa ce anul trecut si-a facut un implant mamar cu silicon, bruneta intentioneaza sa si-l refaca si pe cel din buze, pe care il are de mai mult timp si care s-a deteriorat.

De cand a aparut si pe piata romaneasca, chirurgia estetica a devenit un adevarat hobby pentru multe dintre vedetele autohtone. Una dintre adeptele infocate ale acestui mod de mentinere a frumusetii este si stirista Antenei 1, Simona Patruleasa, care se pregateste pentru o noua interventie.

Potrivit unor surse neoficiale, bruneta a apelat de curand la celebrul chirurg Ioan Lascar pentru a-si reface implantul din buze, care i-a dat multe batai de cap inca de acum patru ani cand si-a facut operatia. Se pare ca Simona a amanat rezolvarea acestei probleme, care acum a inceput sa se vada.

Mai exact, vedeta are dificultati in a-si controla buzele in timpul vorbirii, lucru care nu poate fi ignorat cu atat mai mult, cu cat apare pe sticla in fiecare seara.

Operata si la nas

In cercul sau de cunostiinte, Simona este renumita pentru faptul ca a facut o adevarata pasiune pentru operatiile estetice. Neobisnuitul ei hobby a fost declansat in urma cu mai multi ani, pe vremea cand era iubita lui Zsolt Czergo, actualul partener al Nicoletei Luciu. Atunci, valceanca s-a supus unei interventii la nas in Ungaria.

Integral in Averea