In primul mesaj adresat dupa lansarea atacurilor impotriva Israelului, Hassan Nasrallah, liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, a afirmat ca va folosi "toate mijloacele" impotriva tarii sfinte. El a declarat ca nu mai exista nici o "linie rosie" care sa nu poata fi depasita, relateaza Agentia France Presse.

Nasrallah s-a adresat duminica populatiei libaneze, intr-un discurs transmis de canalul de televiziune al gruparii, la 5 zile dupa declansarea unei ample ofensive israeliene in Liban.

"Vom continua. Mai avem mult si suntem doar la inceput. Le promitem israelienilor surprize in orice confruntare", a declarat liderul Hezbollah.

El a amenintat cu o "confruntare directa" in cazul in care fortele terestre israeliene patrund in Liban si a dezmintit totodata ca militiile sale sunt ajutate de trupe iraniene.

Discursul sau a survenit dupa ce al doilea canal privat de televiziune israelian a anuntat ranirea lui Nasrallah intr-un raid, informatie dezmintita categoric de un responsabil al miscarii.