Pana la data de 30 iunie a acestui an, Raiffeisen Bank a deschis 12 unitati noi in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Timisoara, Craiova, Cluj, Deva, Braila, Ploiesti, Pitesti si Iasi, reteaua bancii ajungand la 227 de sucursale in intreaga tara, informeaza un comunicat de presa al bancii.

In acest an, Raiffeisen va deschide peste 40 de unitati noi, astfel incat la sfarsitul anului reteaua teritoriala a bancii va detine 255 de unitati.

Raiffeisen Bank a anuntat ca in perioada 2006-2008 a inceput implementarea unei noi strategii pentru reteaua de unitati, in vederea cresterii vanzarilor prin unitati specilizate (corporate, retail, centre ipotecare, etc) situate mai ales in marile orase.

La sfarsitul anului trecut au fost inaugurate patru unitati pentru clientii corporate in Brasov Craiova, Timisoara si Iasi. In 2006, banca a lansat un nou concept de unitate bancara de tip „retail”, insemnand locatii mici dedicate cu precadere clientilor persoane fizice si IMM-urilor.

In 2005, 68 de unitati Raiffeisen Bank au fost inaugurate, relocate sau reamenajate, iar pentru acest an, banca va deschide peste 40 de unitati noi, astfel incat la sfarsitul anului reteaua teritoriala a bancii sa ajunga la 255 de unitati.

Raiffeisen Bank are in prezent peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.600 corporatii mari si medii. Reteaua bancii are 800 de ATM-uri si 6.500 de POS-uri.