Marea demolare a carciumilor din Parcul Herastrau, anuntata de primarul general Adriean Videanu, n-a reusit sa treaca de usa deputatului PRM Mitica Dragomir. Ieri, Primaria Capitalei nu numai ca nu s-a atins de constructia ridicata fara autorizatie, dar a pus si doi politisti comunitari sa o pazeasca de hoti.

Oamenii legii au sustinut ca sefii i-au trimis ca Mitica Dragomir „sa nu mai continue sa construiasca”. In realitate, usile din termopan ale constructiei ilegale erau sigilate, iar inauntru nu era nici tipenie de muncitor. Pe gresie erau stive de corniere, tamplarie, panouri de rigips si saci de ciment. Nici urma de scule sau haine de protectie. „N-a lucrat nimeni astazi.

Nu intrati, ca sa nu aveti necazuri! Si-a lasat un paznic”, ne-a avertizat unul dintre politistii comunitari. Pana ieri, sub pretextul ca modernizeaza un ponton, o armata de muncitori lucrau la viitoarea carciuma a sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir. Acesta a ridicat fara autorizatie de constructie o cladire labartata din largul lacului si pana in alee.

Mitica de la Liga a inchis cu termopane, fiare si caramida aparenta peste 160 de metri din domeniul public. Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a semnat o dispozitie de demolare pentru carciuma lui Corleone, insa aceasta pare a fi de nepus in aplicare.

„ Sa-mi delege mie competenta si pana diseara intru cu buldozerul! Nu se poate ca un deputat al Romaniei, care ar fi trebuit sa fie un model pentru societate, sa sfideze legea”, a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. De altfel, acesta l-a amendat pe Mitica de la Liga cu 400 de milioane de lei si l-a somat sa-si desfiinteze constructia.

Primaria Capitalei a mai reusit inca o „mare” performanta: in doua zile a daramat doar o terasa amarata.

Integral in Gandul