Monica Gabor se pregateste sa-si puna pirostriile, si nu oricum, ci alaturi de unul dintre cei mai ravniti burlaci al momentului, Irinel Columbeanu. Numai ca Emil Gabor nu vede acest mariaj ca pe o mare realizare a fiicei sale, ci mai degraba ca pe o corvoada.

Tatal Monicai este nemultumit de diferenta de varsta dintre cei doi (30 de ani), Columbeanu fiind cu doi ai mai mare chiar si decat viitorul sau socru. O alta dezamagire venita din partea fiicei sale a fost convertirea religioasa. Nascuta catolica, Monica Gabor a trecut cu usurinta la ortodoxism, declarand ca a facut-o din iubire pentru Columbeanu.

Fiind in relatii incordate cu tatal sau, este foarte posibil ca familia ei sa nu participe la nunta care va avea loc peste 4 zile. Emil Gabor nu s-a intalnit niciodata fata in fata cu viitorul sau ginere. Invitatia la nunta a primit-o doar din partea Monicai, care s-a dus la Bacau neinsotita de viitorul sot, asa cum cere traditia.

Asa ca mireasa are toate sansele sa nu aiba alaturi la nunta nici tata care sa o conduca mandru la altar si nici mama care sa planga pe melodia „Ia-ti mireasa ziua buna“.

Integral in Gardianul