Fermecatoarea Jordan se recupereaza dupa ce a pierdut sarcina de patru luni. Jordan (Kate Price) si sotul ei, Peter Andre au declarat ca sunt distrusi din cauza pierderii suferite si ca se sprijina reciproc pentru a putea trece peste acest moment dificil din viata lor.

Un prieten apropiat al cuplului a declarat: “ Kate si peter sunt distrusi. Tot ceea ce-si doresc este sa fie lasati singuri pentru a putea trece peste asta. Nu doreau sa se face public acest trist eveniment. Isi doreau foarte mult acest copil.”

Jordan a pierdut copilul la spitalul Portland din Londra, unde a mers din cauza unor dureri foarte mari de stomac. Dupa ce modelul a aflat ca un angajat al spitalului a incercat sa vanda aceasta informatie, a decis impreuna cu sotul ei sa faca publica pierderea suferita. In urma cu putin timp, Jordan a negat faptul ca este insarcinata.

De asemenea prietenul celor doi a mai spus: “Kate si Peter nu au incercat sa-si pacaleasca fanii, Doar au vrut sa fie siguri ca totul merge bine inainte de a face publica sarcina.” Cuplul a declarat de nenumarate ori ca isi dorec mai multi copii, iar Jordan isi dorea o fetita.

Cei mai au un baietel in varsta de un an, Junior, iar Jordan mai are un fiu cu fotbalistul Dwight Yorke, Harvey, in varsta de 4 ani, care sufera de o dereglare genetica rara.