Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 23 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 8190

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Parc transformat in parcare

De cca. 2 ani ma adresez la toate autoritatile implicate, inclusiv la institutia Dvs. pentru rezolvarea unor aspecte de ordin eminamente public:la intrarea in parcul Dr. Taberii dinspre piata cu acelasi nume a fost candva pus un lant, asigurat cu un lacat, pentru a impiedica parcarea masinilor.

Acest lant a fost rupt si acolo parcheaza nestigherite si pe timp nelimitat tot felul de autovehicule:ale

celor care vin la restaurantele din parc,expuse pentru vanzare,taxiuri etc. etc. Am sesizat de zeci si zeci de ori politia, dar degeaba. Am intervenit la ADP sect.6,l a primarie, la presa, televiziune.

Toate au fost in zadar! Pana cand? La intrarea in parc dinspre biserica era montata o bariera. La inceput totul a fost bine. In ultimul timp nu mai este inchisa, intra masinile pentru restaurantul

Primavara, pentru cei care joaca fotbal,tenis etc. Cred ca este si un mijloc de spaga .M-am adresat unui gardian( paznic) cu ecuson,ce deschidea aceasta bariera, dar degeaba. M-am adresat gardienilor din parc. In zadar.

Tot in fata bisericii (la o alta intrare) erau montati niste stalpi pentru a impidica accesul auto.Au fost inlocuiti cu o bariera, care este mereu deschisa. Daca ar fi inchisa ar bloca accesul publicului.Care este ratiunea?

Trotuarele din jurul parcului au fost protejate cu gard si stalpi. In statia RATB Poiana Muntelui au fost distrusi niste stalpi si masinile au inundat trotuarele.

De jur imprejurul parcului sunt parcate masini-scoala,chiar camioane. Unde mai este acel aer cat de cat curat dupa care tanjim cu totii?

O alta problema este situarea unor garaje din beton pe spatiul verde al parcului, pe strada Tg.Neamt. Creaza o "priveliste" oribila

In spatele lor sunt mormane de gunoaie si WC-uri pentru..nevoiasi

Trotuarul din fata garajelor este mizerabil si aproape impracticabil pentru public, copii, carucioare etc. Am inteles ca se va proceda la desfiintarea unor asemenea garaje, dar cand?

Cvasitotalitatea locuitorilor cartierului sunt de acord cu cele sesizate de subsemnatul. Asteptam masuri,care nu presupun mari

investitii financiare, ci investitii de responsabilitate din partea factorilor competenti.

Cu speranta , va salutam.

Teo Nano

www.domnuleprimar.ro