Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au casatorit sambata, devenind astfel, personajele celui mai mediatizat eveniment monden al anului. Nunta, altfel fastuoasa si de bun gust, chiar si pentru cei mai carcotasi, nu s-a evidentiat prin invitati prea cunoscuti.

Evenimentul a decurs normal fara intamplari spectaculoase, singurul moment usor tensionat fiind cel in care mireasa a fost nevoita sa se aseze pe scaun in biserica, deoarece i se facuse rau. Ingrijorarea asistentei a fost spulberata la miezul noptii cand intr-o maniera originala Irinel si Monica au anuntat ca vor deveni parinti.

Preotul si-a facut cruce cand s-a asezat Monica

Daca pentru proaspetii miri bucuria nu mai are limite si iubirea lor pare desprinsa din filme de dragoste, in ciuda diferentei de varsta,

Monica si Iri, dupa ce au rostit "Da" in fata ofiterului starii civile

astrologul "Averea" intuneca oarecum farmecul acestei povesti. Radu Stefanescu, celebrul astrolog spune ca de fapt casatoria celor doi a inceput sub semnul dezastrului: "Totul s-a produs intr-o configuratie astrologica nepotrivita. Chiar in timpul petrecerii, la 2.20 s-a schimbat zodia, din Rac in Leu, semn prost pentru ceva care trebuie sa dureze.

Din pacate casatoria lor a inceput sub semn nefavorabil. Exista indicii care sugereaza faptul ca mariajul lor a pornit cu stangul. In primul rand ziua nuntii, aleasa de Sabat, este total nepotrivita.

Chiar daca in prezent toata lumea se casatoreste sambata, acest lucru este contraindicat, nuntile se tin vinerea sau duminica. Derogarile de la traditie care se fac in prezent duc de cele mai multe ori la destramarea casniciei. Apoi, Monicai i s-a facut rau in biserica, iar acest lucru nu are nicio legatura cu faptul ca este insarcinata.

E un semn rau, mai ales ca Monica s-a asezat pe scaun, ceea ce pentru o femeie e interzis in biserica.

Articol integral in Averea