Nume: Anonimi

Email: iubescsuflet@as.ro

Telefon:

Localitate: Bucuresti

Stimati Domni,

Suntem un grup de locatari ai blocului de la adresa Str Dr Calistrat Grozovici, Nr 2, sect 2, Bucuresti. In cadrul Asociatiei de Locatari din blocul nostru s-a format un grup corupt care ne lezeaza GRAV drepturile.

Toti ceilalti locatari cunosc abuzurile dar nu pot face nimic pentru ca cei din grupul corupt se sustin reciproc pentru ca impart impreuna diferentele de bani de la cheltuielile in comun sau din spagi, o parte prefera sa taca pentru ca le este frica, iar ceilalti (in speta noi) au considerat aceasta modalitate anonima ca fiind potrivita.

Va rugam sa ne ajutati mai ales ca victimele sunt oameni in varsta care n-au cu ce plati. Faptele de care se fac vinovati acestia sunt: lipsa de transparenta (toate deciziile le iau ei dictatorial si abuziv fara ca noi sa fim instiintati chiar si dupa), discriminari dupa spagile pe care le dau unii dintre locatari, nerespectarea procedurilor legale, necunoasterea legii locuintei, incompetenta.

Cateva exemple care pot fi probate:

- In ianuarie-februarie intretinerea a fost 3-4 milioane la garsonerie cu o singura persoana, cu mult peste fata de blocurile vecine mai ales ca blocul este dotat cu centrala proprie, este adevarat ca mai veche

- Noi am platit un contabil autorizat sa faca o analiza a cheltuielilor pentru intretinere si diferenta pana la ce platim noi este ENORMA

- In aceasta vara s-a luat hotararea sa modernizam sau sa schimbam centrala, alegerea firmei s-a facut in mod dicatorial pe baza de comision (adica spaga celor care decid din cadrul Asociatiei de Locatari) fara a se urmari calea legala, cu prospectarea pietei, chiar licitatie, fiind vorba de o suma foarte mare (350 milioane).

In plus noi am gasit o oferta mult mai buna cu 230 milioane, centrala noua, foarte performanta, BOSCH, cu punere in functiune gratuita de la firma S.C. Instarom Instalatii Romania SRL, dar invinuitii nici n-au vrut sa ia in considerare aceasta firma.

Oferta acestei firme este usor de gasit pe Internet la adresa http://www.centrale.ro/catalog/index.php?cPath=21_134_175, prima centrala acopera necesarul nostru.

Oare ei nu vor sa plateasca mai putin pentru o treaba mult mai buna (mai ales ca vor sa schimbe numai arzatoarele) ? Raspunsul logic este ca \"nu\" daca partea de spaga de la firma aleasa este suficienta! Tot aici ar fi trebuit sa fie afisat in mod transparent prospectarea pietei sau rezultatul licitatiei impreuna cu oferta in clar de la firma castigatoare cu toate echipamentele si cu

producatori pentru ca toti locatarii sa stie de ce dau banii. In acest moment este afisat \"o gluma\" de schita din care nu se intelege exact ce se face cu banii si nici ce firma face lucrarea. In concluzie ni se cer 350 milioane fara sa fim asigurati ca la iarna costurile vor fi mai mici!

Date utile:

- Adresa blocului este Str Dr Calistrat Grozovici, Nr 2, sect 2, Bucuresti

- Administrator este Diaconescu Elena Ap 21 si 22, Scara A (usa este incuiata de regula pentru a ascunde...)

Va multumim