Peste 300 de tineri, reprezenzanti a paisprezece Case de Cultura Studentesti din marile centre universitare din tara, isi vor prezenta programele artistice in cadrul Galelor Studentesti Umplugged 2006. Evenimentul se desfasoara la Costinesti in perioada 21 iulie - 20 august.

Trupele de folk, rock, dance sau funk jazz vor sustine concerte in prezenta unui public studentesc, care numara in Costinesti peste 10.000 de persoane in aceasta perioada.

Alaturi de tinerele talente ce doresc sa se lanseze in lumea muzicii sunt invitate trupe deja consacrate, care vor concerta la Disco Verona, Complexul „Vraja Marii” si la White Horse. Sarmalele Reci au deschis sezonul concertelor in seara zilei de 21 iulie, declarindu-se incintati sa participe la proiect.

„Srijinim cu placere evenimentele unde tinerii sint incurajati sa fie activi si participam si noi cu ce stim mai bine, cintam”, a declarat Zoltan, solistul trupei Sarmalele Reci.

Mai sint asteptati in Costinesti cei de la Parlament (28 iulie), Tapinarii (4 august) si Timpuri noi (9 august).

Cortul ANT, amplasat pe plaja din Costinesti a devenit in numai o saptamina atractia principala a tinerilor, care se inscriu la competitii sportive (volei, fotbal) sau la cursuri de aeorbic.

Seara, pe linga concerte, se organizeaza proiectii de film la Terasa Sport, concursuri miss, spectacole de dans si de stand-up comedy, sustinute de reprezenzantii a paisprezece Case de Cultura Studentesti.

Organizatorii acestui eveniment sunt Agentia pentru Sprijinirea Studentilor, ANSIT si ANT .