Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 25 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 8264

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Spatiile verzi trebuie protejate cu garduri

Stimate d-le primar,

Epistola mea se vrea in acelasi timp o reclamatie dar si o opinie.

Reclamatia ar fi ca in toamna anului 2005 s-au executat lucrari de amenajare si intretinere a spatiilor verzi si a locurilor de joaca pt. copii in zona cuprinsa intre strazile Pajurei, Hrisovului si Pecetei.

In timpul acestor lucrari au fost indepartate atat garduletele ce delimitau spatiul verde, cat si bancile care existau in spatiile de joaca pt. copii.

Ulterior s-au montat niste gardulete, dar numai la capetele unor blocuri. Ca urmare, spatiul verde a ramas neprotejat, fiind utilizat pt. parcarea sau manevrarea masinilor, intinderea rufelor etc., iar garduletele sunt utilizate pe post de banci si in curand se vor rupe sub greutatea utilizatorilor (deja sunt deformate).

Opinia mea este ca, daca doriti intr-adevar sa serviti interesele oamenilor/contribuabililor, sa prevedeti montarea garduletelor pt. delimitarea spatiului verde si in jurul blocurilor noastre, asa cum s-a procedat la alte blocuri, precum si montarea bancilor in spatiile de joaca pt. copii, atat de necesare pt. persoanele care supravegheaza copiii, cat si pt. cei mai in varsta care nu se pot deplasa pana la un parc.

Va multumesc anticipat si sper ca sesizarea mea sa aiba o rezolvare cat mai rapida.

Monica Negut

www.domnuleprimar.ro