Desi a anuntat ca se lasa de fotbal, atacantul este in lotul prezentat de giulesteni forului european

In ultima etapa a sezonului trecut, din cauza arbitrajului lui Anton Helesteanu la meciul Jiul - Rapid, Viorel Moldovan a anuntat ca nu mai doreste sa evolueze intr-un campionat asa mizerabil. |n pauza competitionala, atacantul a dat semne ca hotarirea pe care a luat-o este irevocabila, mai ales ca el nu a fost inmuiat nici de atitudinea suporterilor, care l-au vizitat la locuinta din Pipera.

Declaratiile facute in ultima perioada de oficialii giulesteni par sa schimbe situatia. Mai mult decit atit, in momentul in care UEFA le-a solicitat conducatorilor Rapidului sa trimita lista cu jucatorii care vor fi folositi in intrecerile internationale, printre nume se regasea si cel al lui Viorel Moldovan.

Din cite se pare, veteranul formatiei de linga Podul Grant a fost convins de Razvan Lucescu sa se intoarca in Giulesti. Este posibil ca la urmatoarea partida pe care Maftei si compania o va disputa in Cupa UEFA, printre titulari sa se regaseasca si purtatorul tricoului cu numarul 99, in speta Moldo-gol, asa cum este alintat atacantul de suporteri.

VIOREL MOLDOVAN:

Astazi imi mentin decizia de a nu reveni in fotbalul romanesc, dar miine cine stie ce se va intimpla. Rapid este si va ramine in inima mea, fiindca perioada petrecuta acolo a fost cea mai frumoasa din cariera mea de fotbalist