Cristi Borcea se antreneaza din greu pentru Cupa UEFA. El s-a intalnit in aceasta saptamana cu arbitrul si cu observatorul de la meciului lui Dinamo cu FC National.

Marti dimineata, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a intalnit cu arbitrul Cristi Balaj si cu seful CCA, Gheorghe Constantin.

Intrevederea a avut loc exact cu cateva zile inainte de meciul lui Dinamo contra lui FC National, la care va arbitra Cristi Balaj, iar Gheorghe Constantin va fi observator.

Constantin iacov a declarat ca "am aflat si eu ca domnul Borcea s-a vazut cu Balaj si Gheorghe Constantin, dar ce sa sa spun... pana la proba contrarie, trebuie sa presupun ca nu se va intampla nimic necurat la meciul de maine".

Iacov a mai afirmat ca "sunt nelinistit pentru ca nu stiu daca e normal ce s-a intamplat, dar fiti siguri, daca o sa avem probleme la joc, sigur o sa facem scandal. Eu nu am vorbit cu Balaj inainte de meci si nici cu Borcea, cu care de fapt nu am nici o treaba. Omologul meu de la Dinamo e Nicolae Badea".