Vasile Dancu, unul dintre liderii grupului de la Cluj, a dat ieri o replica taioasa doctorului Sorin Oprescu, presedintele PSD Bucuresti. Acesta afirmase miercuri seara, cu ocazia conferintei filialei din Capitala, ca Geoana este "captivul" grupului de la Cluj. In replica, Dancu a spus ca PSD Bucuresti nu este o organizatie capabila sa furnizeze lideri nationali reprezentativi.

"Aceasta organizatie a cautat, mai degraba, sa gaseasca solutii pentru stabilizarea interna, fara a fi insa capabila sa furnizeze acei lideri care sa aiba reprezentativitate la nivel national, asa cum ar fi trebuit sa fie, avand in vedere ca este cea mai mare organizatie din tara", a declarat Dancu citat de Mediafax.

Dancu se ia de miticii "aroganti"

Liderul clujean a adaugat ca el nu are "aroganta celor de la Bucuresti de a analiza ce fac alte organizatii", dar ca prin ce s-a intamplat la conferinta filialei din Capitala s-a vazut ca aceasta organizatie este doar una din cele 41 ale partidului care nu straluceste nici prin liderii sai, nici prin actiuni si are problemele ei interne.

Integral in EvZ