In numarul lunii august, revista PLAYBOY propune un experiment cultural: cu ajutorul clubului Piranha din Bucuresti, echipa PLAYBOY a recreat atmosfera exotica din perioada tahitiana a pictorului Paul Gauguin pentru a o pune cit mai bine in valoare pe protagonista pictorialului principal, Doria Ivan.

Dupa mai multe castinguri s-a decis ca onoarea de a purta la ureche celebra orhidee rosie sa-i revina DORIEI IVAN (ex. MTV) actualmente moderatoarea emisiunii Fashion Explorer de la National TV.

Doria a fost preferata datorita aerului ei exotic si a extraordinarei ei disponibilitati pentru ludic, lucru care se vede foarte bine din felul in care s-a integrat perfect in atmosfera senzuala, tahitiana.

Un alt exercitiu de imaginatie propus de PLAYBOY este pictorialul cu sosia slava a Alexandrei Dinu fosta Mutu. Elena Perminova este o rusoaica a carei asemanare cu fosta doamna Mutu este de-a dreptul tulburatoare.

Cele 20 de intrebari ii sunt adresate in acest numar lui Cristi Chivu care recunoaste ca la nationala fumatul nu e interzis!

Armand Assante este protagonistul interviului principal al revistei. El se declara indragostit de Rom`nia si de cinematografia rom`neasca in general.

Nu in ultimul rind, PLAYBOY dedica un amplu articol unei piese vestimentare care implineste 60 de ani anul acesta si care a jucat un rol major in revolutia sexuala: bikini.