Este un motor supranumit `Rolls-Royce-ul pe doua roti`, fiind preferat de cei care isi doresc calatorii lungi si confortabile fara a se lasa imbatati de sindromul vitezei. Conduce topul celor mai grele motociclete fiind urmata indeaproape de Goldwing-ul celor de la Honda.

Potrivit cotidianului Adevarul, premierul Tariceanu este unul dintre cei care prefera acest model cu un motor in V de 1449 cm cubi, 67 cp, si o viteza maxima de 165 km/h, fiind garantata sa parcurga 400 000 km fara sa ridice probleme tehnice.

Este evaluata la un pret de 25 000 de euro, si are un gabarit de 385 de kg si o lungime de doi metri si jumatate. Este o motocicleta sigura fiind dotata cu trei discuri de frana si cu suspensii hidraulice ajustabile. Datorita garzii joase nu este la fel de manevrabila ca alte motoare, utilizatorii fiind fortati sa ia virajele cu viteza mica.

Acceleratia nu este la fel de brusca ca la motoarele cu transmisie pe lant, si bordul este dotat cu multe gadgeturi electronice, care culmineaza cu un sistem audio performant.