Presedintele Nicolae Badea a anuntat ca echipa de fotbal Dinamo Bucuresti va solicita la UEFA ca meciul retur cu Beitar Ierusalim sa nu se dispute in Israel.

Dinamo Bucuresti va juca, in turul 2 preliminar al Cupei UEFA, cu Beitar Ierusalim, primul meci se va disputa la Bucuresti, in 10 august, iar mansa secunda este programata la 24 august.

'Vom solicita prin intermediul Federatiei Romane de Fotbal, sa se stabileasca un alt loc pentru desfasurarea meciului cu Beitar, a declarat Nicolae Badea. Din pacate, acolo este o zona deschisa de conflict, iar acest lucru poate fi un factor des emotie suplimentara, atat pentru jucatori, cat si pentru spectatorii romani, care vor sa vada meciul.

Nu este vorba de teama, ci de un element suplimentar de stres, care ar strica echilibrul echipelor'.

Reprezentantul clubului Dinamo Bucuresti a mai precizat ca totusi echipe din Soseaua Stefan cel Mare se va prezenta la meciul cu Beitar Ierusalim, chiar daca UEFA va decide ca acesta sa se dispute in Israel.

'Dinamo va juca meciul acolo unde va decide UEFA. Se va prezenta la meci, indiferent de conditiile teritoriului respectiv, dar nu cred ca este normal ca o partida de fotbal sa de dispute sub tensiunea unui factor de conflict', a mai declarat Nicolae Badea.