Aceasta pisicutza a fost cumparata in data de 8 Noiembrie 2006 de la Petshop-ul din Carrefour Baneasa. Am primit pentru animalutz si un certificat de garantie pt 7 zile (lucru care inspira seriozitate) si am primit recomandari sa cumparam tot felul de accesorii.

Primul semn ar fi trebuit sa fie acela ca ni s-a spus ca pisicutza care dormea in vitrina (deasupra unui pui de ciobanesc intr-un loc unde nu se poate spune ca animalele au conditii pentru a trai) nu poate fi platita cu cardul ci se prefera "cash".

Am scos de la bancomatul de vis-a-vis cash si am achitat fix 960 RON (pisicutza cu toate accesoriile, inclusiv hrana).

Fotografia a fost facuta in aceeasi seara, in care ne-am bucurat de o matza jucausa si simpatica, insa...

... incepand cu a doua zi aceasta nu a mai vrut sa manance si a inceput sa vomite. Cum sunt crescator de animale cu ceva experienta, am sunat medicul veterinar de la clinica cu care lucrez de multa vreme si m-am dus urgent la doctor cu animalutzul, care, nu avea inca vaccinurile facute.

Auzind de unde am cumparat animalul, cei din clinica si-au pus mainile in cap spunandu-mi ca aproape toate animalele din Pet Shop Carrefour sunt bolnave si ca au primit amenintari de la canisele furnizoare ale magazinului sa nu mai puna diagnostice alarmante (gen parvoviroza - care este o boala mortala pt caini in majoritatea cazurilor)

In fine, pisicutza noastra avea o boala virala careia nu i-a putut rezista si a murit in mainile noastre dupa fix o saptamana de chin in care i-am facut inclusiv perfuzii si am alergat ca pentru orice membru al familiei mele.

Nu m-am ganidt nici o clipa sa citesc "garantia" data de magazin, care spunea ca ...citez; "animalul iese din garantie daca in cele 7 zile viziteaza alt cabinet veterinar decat cele din lista", pentru ca prima mea grija a fost sa salvez animalul..

Garantia ar fi presupus ca descoperind animalul bolnav m-as fi debarasat de el si as fi primit banii inapoi? Probabil ca da, aceasta este cultura companiei insa eu si cu sotia mea am facut tot posibilul sa o salvam. Perioada de incubatie a bolii respective este de 14 zile iar garantia data de magazin este de 7. Intelegti ce puteti.

Am ingropat pisicutza dupa 7 zile intr-un parc din Bucuresti, impreuna cu certificatul de garantie si cu livretul de sanatate emis de magazin si cred ca orice om care a crescut vreodata un animal isi imagineaza ce a fost in sufletul nostru.

Nu ma intereseaza nici un ban sau despagubire din partea magazinului, dar am simtit nevoia sa impart acest strigat cu voi, poate veti invata din asta si poate veti spune mai departe.

Pentru toti cei care nu ma cred sau vor dovezi, pe langa adresa de mail aveti si telefonul meu si va stau la dispozitie. Daca as avea o putere as inchide acea infectie de magazin si nu as mai permite comercializarea de "vieti" cu certificat de garantie.

Dar traim in Romania si nu pot decat sa strig!