Ultimele doua reprezentatii, dintr-un ciclu de cinci, ale spectacolului Protect, realizat la Teatrul Desant, sunt programate pe 3 si 10 decembrie, de la ora 20.00. Spectacolul coordonat de Paul Dunca are ca tema principala protectia si formele ei de manifestare diferite, in functie de fiecare individ.

Spectacolul e o incercare de a explora metodele prin care pot fi combatute frica, fobia si angoasele.

„Fiecare dintre oamenii implicati in proiect are la dispozitie una din camerele Teatrului Desant. In acea camera, cel care-o ocupa are intreaga libertate de expresie. Pe tema protectie, cei implicati in proiect trebuie sa imagineze spatiul in functie de propria viziune.

Tema protectiei a inceput sa ma intereseze in urma lucrarii mele de licenta (don’t) Panic!, ce a avut ca tematica fricile, fobiile, angoasele. In PROTECT incerc sa explorez metodele de a combate aceste frici, fobii si angoase.”

Paul povestind despre PROTECT: „primul a fost plin de emotii; la al doilea ne-am cam prins ce facem si ne-am bucurat; al treilea ne-a gasit calmi si relaxati si am putut sa ne desfasuram cat mai bine posibil (Ana a sarit prima data azi!!!tam tam!); am ajuns deja la al treilea spectacol si anul asta o sa mai fie inca doua doar..... ”

Echipa acestui proiect este formata din Paul Dunca (coregraf), Ioana Paun si David Schwartz (regizori), Alexandra Pirici (coregraf), Iuliana Teodora Stoianescu (coregraf), Diana Dulgheru (fotograf), Ramona Barbulescu (coregraf), Ana Maria Costea (coregraf), Claudia Popescu, Florin Flueras, Teo Iliescu, Geanina Pavel, Anghel Valentin, Cosma Razvan (interpreti).

Costul unui bilet este de 10 RON.