Deja normal - Olympique Lyon cistiga pe terenul lui Le Mans cu 1-0 (gol Wiltord, minutul 57). "Solidaritatea jucatorilor din Le Mans nu a fost suficienta pentru a opri "capcaunul". Nu au fost ridiculizati, dar..." - L'Equipe

"Un pas urias spre titlu. Sunt foarte mindru de recordul jucatorilor mei." - Gerard Houllier, antrenor Lyon.

Victoria in fata lui Le Mans reprezinta al 14-lea succes in 16 etape pentru "L'Ogre" de Lyon, nou record pentru campionatul francez. Precedentul, 13 victorii din 16 jocuri, era vechi de 20 de ani si ii apartinea lui PSG, antrenat atunci de... Gerard Houllier!

Anglia

Tottenham a esuat pe terenul lui Arsenal: 0-3. La "tunari" nu a jucat Thierry Henry. Motivul oficial - francezul trebuie sa se odihneasca. Neoficial, Henry a intrat in conflict cu Wenger!

Vineri, cind a aflat ca nu joaca in derbyul londonez cu Tottenham, Henry a parasit antrenamentul. Nu era "nervos" - cum au scris ziarele, dar era "dezamagit", conform propriei declaratii.

La baza deciziei de a ramine in afara lotului a stat nemultumirea lui Wenger dupa ce a citit un interviu acordat de jucator, prin care acesta spunea: "Avem nevoie de intariri, nu putem face fata in aceasta formula. Sunt convins ca antrenorul va a duce doi-trei fotbalisti".

"Nu aducem pe nimeni! Cu acesti jucatori vom merge pina la capat!" a spus Wenger simbata, precizind: "Arsenal nu este echipa unui singur jucator. In curind ma voi intilni cu Thierry pentru a pune lucrurile la punct".

Scorul zilei - Wigan-Liverpool 0-4.

Liderul Manchester United s-a impus cu 2-1 la Middlesbrough.

Spania

Levante - Barcelona 1-1

Italia

Internazionale-Siena 2-0