Surpriza la Pitesti: Jiul cistiga cu 1-0 (Ciprian Dinu 35) si evadeaza de pe ultimul loc al clasamentului!

Este a doua victorie a Jiului in aceasta editie de campionat - prima s-a consemnat in fata lui Poli Iasi (3-1 in etapa a 5-a).

"Trebuie sa vorbesc cu baietii pentru a intelege ce s-a intimplat" - Dorinel Munteanu, antrenor Arges.

Arges-Jiul 0-1

Ciprian Dinu 35

Argesul, cu trei oameni de atac, declanseaza o ofensiva rapida - Prepelita este aproape de finalizare cu un sut din afara careului (10), insa Jiul contraataca fara menajamente - Dulcea (13) avertizeaza Argesul ca isi asuma riscuri folosind aparare atit de avansata.

Avertismentul capata contur in minutul 35: Ciprian Dinu aduce Jiul in avantaj, dupa o faza spectaculoasa - preluare cu calciiul, pivotare si sut in plasa, din apropiere.

In repriza secunda, profilul jocului nu se schimba - Jiul are doua sanse de a majora (Dulcea 51 si 89), dar nu o face. Finalul se joaca doar in terenul oaspetilor.

CFR Cluj-Otelul 2-1

Anca 37, Semedo 54, respectiv Jula 86 - 11 metri

"Un succes complet meritat, chiar daca am avut dificultati in final. Nu am stiut sa ii oprim atunci pe galateni, au venit cu foarte multi oameni peste apararea noastra si au folosit baloane "la bataie". Trebuie sa cistigam si ultima partida din acest an, la Urziceni" - Cristiano Bergodi, antrenor CFR