Postata de: Carpeniseanu Sorin

La data: 01 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11847

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Angajatii care pierd intentionat dosare

Pe scurt:

Pe latura de est a blocului in care locuiesc exista o parcare ce a fost amenajata de primarie. Am depus cerere pentru un loc pe 16 Iunie 2006. Inspectorul de zona a venit intr-o zi de Sambata si a atribuit locurile. Mie mi s-a repartizat locul nr. 8.

Ulterior, am fost la primarie pentru a mi se comunica procedura pentru plata taxei. Am aflat, cu stupoare, ca am fost excus de pe lista, iar in locul meu a fost numit un cetatean care nici nu locuieste in blocul nostru si nici nu are masina cu adresa din talon pe adresa unde locuieste (cererea depusa de el este la o data ulterioara cererii depusa de mine).

La primarie am aflat (cand m-am dus sa reclam) ca dosarul s-a pierdut si nu se mai poate face nimic (toate locurile ocupate si-au platit taxa pentru acest an). Nu mi se pare corect, iar aranjamentul este mult prea evident.

Inspectorul care s-a ocupat de zona a fost schimbat. Sunt sigur ca inregistrarea cererii mele se afla in baza de date a primariei (inregistrarea s-a facut cu ajutorul unui calculator); sau si acesta s-a "virusat"?!

Cum vi se pare problema prezentata?

V-am votat din suflet! Ati facut lucruri deosebite in sector!

Ar fi pacat sa va fie umbrita prestatia de niste angajati dornici de "spagi", murdari.

Astept rezolvarea problemei mele.

Carpeniseanu Sorin

www.domnuleprimar.ro