Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 01 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11853

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Ghetourile trebuiesc mutate ca fac de ras orasul Barlad

Am 22 de ani si locuiesc in Barlad, vreau si eu sa fac cateva precizari : ghetourile trebuiesc mutate ca fac de ras orasul Barlad si apropo zona unde sunt ghetourile este extraordinar de buna exact in centrul orasului, cred ca daca se refac putin blocurile sigur o sa fie cumparatori si inca foarte multi (cine nu ar vrea sa stea in centrul orasului) as zice sa va ganditi mai bine si sa faceti

ceva in legatura cu aceasta problema, eu cred ca merita osteneala acei oameni care au o educatie, care muncesc undeva si in primul rand care sunt curati .

Am auzit de la radio unison ca de ANUL NOU o sa fie o super petrecere in aer liber in fata primarie cu formatii. Daca acest zvon este adevarat atunci va felicit din toata inima. Si apropo pot sti si eu ce formatii vin in acea noapte?

Meritati toata atentia mea pentru tot ce ati facut pentru acest oras si toata stima ca intr-un timp atat de scurt ati realizat atat de mult. Mii de felicitari pentru tot.

Inca o intrebare: se mai concesioneaza locuri pentru o afacere pe strada principala adica pe spatii verzi sau in alta parte?

Sper ca aceste date sunt confidentiale .

HIRTANU IOANA BEATRICE

www.domnuleprimar.ro